Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Έτοιμα κουφώματα για επαγγελματίες

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον χώρο της παραγωγής έτοιμων κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς και άλλων προϊόντων, κάνοντας αποστολή σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμα και στο εξωτερικό.

Απευθυνόμενοι, κυρίως, σε επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών που δεν διαθέτουν μονάδες κατασκευής κουφωμάτων. Προσφέρουμε, έτσι, Κουφώματα Αλουμινίου, Πόρτες Ασφαλείας, Σίτες, Πέργκολες, Αυλόπορτες – Αυλόγυρους Αλουμινίου σε πολύ ανταγωνιστικές Τιμές Χονδρικής.

H εταιρεία μας έχει την έδρα της στην Χαλκίδα, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά, μπορούμε, έτσι, να εξυπηρετήσουμε άμεσα τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Η παραγωγή των κουφωμάτων αλουμινίου γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα κατεργασιών που διαθέτουμε.

Η κατασκευή των κουφωμάτων γίνεται από προφίλ αλουμινίου της ηγέτιδας εταιρίας στον χώρο των συστημάτων αλουμινίου Europa Profil, χρησιμοποιώντας τα αυστηρά, προτεινόμενα εξαρτήματα της Europa και μηχανισμούς των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών εταιριών Rotto, GU, Giesse.

 Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε έτοιμα κουφώματα σε χαμηλό κόστος και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής.

 

Ζητήστε εύκολα & άμεσα την προσφορά σας εδώ, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2221051180 & στο info@mparolas.gr 

 

Εικόνες από την παραγωγή των κουφωμάτων:

 

Βίντεο από την παραγωγή κουφωμάτων μέσα από το κατασκευαστικό μας:

EnglishFrenchGermanGreekItalian