Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Κατασκευαστικό

Η εταιρεία μας διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου σε ιδιόκτητο χώρο στον Αγ. Νικόλαο – Ληλάντιο Χαλκίδας.

Τηρώντας όλα τα πρότυπα παράγωγης συστημάτων αλουμινίου, κατασκευάζουμε ποιοτικά κουφώματα με σήμανση CE.

Η παραγωγή μας είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου, αποτελούμενη από ένα διπλό πριόνι Ciemme βελτιστοποιημένης κοπής (CNC) και δύο μικρότερα μονά πριόνια.

Το μοντάρισμα των κουφωμάτων γίνεται σε υδραυλική γωνιάστρα αλουμινίου που προσφέρει ακρίβεια στο γώνιασμα και μοντάρισμα των κουφωμάτων, καθώς και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
Διαθέτουμε, επίσης, πάγκους τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού ασφαλείας, καθώς και πολλά άλλα βοηθητικά μηχανήματα απαραίτητα για την σωστή κατεργασία των προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή των κουφωμάτων, χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα και ενδεδειγμένα εξαρτήματα και μηχανισμούς της εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

Η εταιρεία μας διαθέτει γερανοφόρο όχημα, καθώς και μικρότερα οχήματα για την κατάλληλη και την σωστή μεταφορά των προϊόντων και των κατασκευών μας.

Δίνουμε, έτσι, έμφαση στην λεπτομέρεια & την ποιότητα κατασκευής των κουφωμάτων μας.

Εικόνες:

Κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου Αφοί Μπαρόλα (7)      Κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου Αφοί Μπαρόλα (10) Κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου Αφοί Μπαρόλα (9)     goniastra 2 Κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου Αφοί Μπαρόλα (4)    Κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου Αφοί Μπαρόλα (2) Κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου Αφοί Μπαρόλα (6)   IMG_6551

Βίντεο:

EnglishFrenchGermanGreekItalian