Προσφορά Χρωμάτων Europa “Βάλε Χρώμα”

Η περιβαλλοντική ευαισθησία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων για την Europa είναι αδιαπραγμάτευτες αξίες. Για αυτό η μεγάλη διέλαση δεν μένει μόνο σε προθέσεις, αλλά δρα ενεργητικά σε αυτή την κατεύθυνση, αδιάκοπα και σε όλα τα επίπεδα!

Αναγνωρίζοντας την σημασία των υπερανθεκτικών χρωμάτων στην αναβάθμιση της ζωής των ανθρώπων και πιστή στην αξία της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που απολαμβάνει ο τελικός χρήστης, προχώρησε σε αναπροσαρμογές τιμών σε πληθώρα χρωμάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε 101 υπερανθεκτικά χρώματα! Η Europa προτάσσει δυναμικά τα υπερανθεκτικά χρώματα class 2 έναντι των απλών χρωμάτων, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα τους, σε προσιτές τιμές.

Τα σημαντικά οφέλη που προσφέρουν είναι επιγραμματικά τα εξής:

 1. Μακροχρόνια διατήρηση της απόχρωσης & αισθητικής των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.
 2. Μείωση του κόστους συντήρησης.
 3. Αναβάθμιση της αξίας της αρχιτεκτονικής κατασκευής.
 4. Προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσω της αναδιάρθρωσης τιμών των υπερανθεκτικών χρωμάτων, η Europa αίρει κάθε εμπόδιο στην απόκτησή τους, φέρνοντας μια από τις μεγαλύτερες κατηγορίες τους, εκείνης των RAL αποχρώσεων τους, στην τιμή των γυαλιστερών RAL class 1 και κατεβάζοντας αισθητά τις τιμές στις ανώτερες κατηγορίες υπερανθεκτικών χρωμάτων [κατηγορία FINE TEXTURED και κατηγορία Απομίμησης Ξύλου (Wood Effect)]. Η μείωση της τιμής επεκτείνεται σε όλα τα χρώματα απομίμησης ξύλου, αλλά και σε επιλεγμένα γυαλιστερά χρώματα class 1!

Πιο συγκεκριμένα οι αλλαγές στις οποίες προχωρά η Europa είναι οι εξής:

 1. Χρώματα RAL SUPER DURABLE (class 2):
  Η χρέωση των 31 αποχρώσεων της κατηγορίας RAL SUPER DURABLE (RAL SD) (class 2), διαμορφώνονται στο επίπεδο τιμής του απλού (γυαλιστερού) RAL λοιπών χρωμάτων (class 1).
 2. Χρώματα SUPER DURABLE (class 1 & class 2):
  Η κατηγορία χρωμάτων που μέχρι σήμερα ονομαζόταν SUPER DURABLE (class 1&2) μετονομάζεται σε FINE TEXTURED.
  Οι 70 αποχρώσεις της θα διαμορφωθούν στο επίπεδο τιμής των χρωμάτων RAL SUPER DURABLE (class 2).
 3. Χρώματα Απομίμησης Ξύλου (Wood Effect):
  Στις 18 αποχρώσεις Απομίμησης Ξύλου (Wood Effect) class 1 και class 2 υπάρχει σημαντική μείωση τιμής για όλη την κατηγορία.
 4. Κατηγορία χρωμάτων γυαλιστερών RAL (class 1):
  Υπενθυμίζουμε ότι τα χρώματα RAL (class 1) 8014/A και 9005 προσφέρονται ήδη σε τιμή λευκού. Στον νέο τιμοκατάλογο συμπεριλαμβάνονται επιπλέον οι 4 δημοφιλέστερες γκρι αποχρώσεις, 7030 – 7037 – 7040 – 7042, στην τιμή του λευκού.

Ο νέος τιμοκατάλογος είναι ήδη σε ισχύ από 01/09/2020 και αφορά σε παραγγελίες προφίλ αλουμινίου Europa όλων των αρχιτεκτονικών, καθώς και των περιφερειακών συστημάτων (προφίλ, σίτες, ρολά).

Με υπερανθεκτικά χρώματα Europa, Κάνουμε τον Κόσμο μας Καλύτερο, Μια για πάντα!