Βασική προτεραιότητα στην κατασκευή είναι η βιωσιμότητα αλλά και η εξοικονόμηση ενέργειας. Η Europa, με πετυχημένη παρουσία πάνω από 45 χρόνια στο χώρο του αλουμινίου, παρέχοντας πρωτοποριακά συστήματα για οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές, συνεχίζει να πρωτοπορεί και στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, συμμετέχοντας ενεργά στη «Βιώσιμη Ανάπτυξη» – σημαντικός στόχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που διαμορφώνει το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ).

Εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της, σχεδιάζει και παράγει Συστήματα Στήριξης Φωτοβολταϊκών Πλαισίων για εγκατάσταση επί εδάφους (Φωτοβολταϊκό Πάρκο) και επί βιομηχανικής στέγης.

Τα Συστήματα Στήριξης Europa Sun σχεδιάζονται και παράγονται στις εγκαταστάσεις της Europa, στα Οινόφυτα Βοιωτίας και είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

Η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών της Europa προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική μελέτη σε κάθε έργο , διασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή των συστημάτων στήριξης για κάθε Φωτοβολταϊκό πάρκο λαμβάνοντας υπόψη, τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες.

Ο σχεδιασμός γίνεται με γνώμονα την οικονομία πόρων, την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, την αξιοπιστία και την ποιότητα Europa. Επιπλέον παρέχει ποικιλία εφαρμογών και συμμορφώνεται πλήρως στους Ευρω-κώδικες και στον ΕΑΚ.

Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας με κράματα ανθεκτικά στο χρόνο και στη διάβρωση, προσδίδοντας υπεραξία στην κατασκευή παρέχοντας ταυτόχρονα 20 έτη εγγύηση.

Europa Sun 2200

EuropaSun2200Το Europa Sun 2200 είναι ένα διπάσσαλο σύμμικτο σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, που αποτελείται από τεγίδες αλουμινίου και υποδομή από γαλβανισμένο χάλυβα.

Το σύστημα είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και απαιτήσεων, και είναι σχεδιασμένο για να δέχεται δύο σειρές πάνελ.

Περισσότερα…

Europa Sun 1100

EuropaSun1100Το Europa Sun 1100 είναι ένα σταθερό σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων μονού πασσάλου. Με κύρια πλεονεκτήματά του την ανταγωνιστική τιμή, το χρόνο εγκατάστασης και το μοναδικό σχεδιασμό του για εγκαταστάσεις σε ομαλά και μη εδάφη, στοχεύει να προσφέρει μια τεχνολογικά ανώτερη λύση.

Περισσότερα…

Europa Sun 400

EuropaSun400Το Europa Sun 400 είναι ένα σταθερό σύστημα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, κατάλληλο για κεκλιμένες βιομηχανικές στέγες.

Περισσότερα…