Κύριες λειτουργίες Europa

kiries-litourgies

Χρήσιμη σε πολλούς τομείς
Το αλουμίνιο είναι το μέταλλο του μέλλοντος. Είναι προϊόν διαρκώς αυξανόμενης ζήτησης και σημασίας. Είναι δυνατό, ελαφρύ και πλήρως ανακυκλώσιμο. Οι εφαρμογές του ποικίλουν από αυτοκίνητα μέχρι αεροπλάνα, από παράθυρα έως βάσης στήριξης φωτοβολταϊκών συστημάτων, καθιστώντας το αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας.
Η χρήση των παραγώγων της διέλασης αλουμινίου επεκτείνεται διαρκώς σε νέες εφαρμογές. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται η φαντασία και διευρύνονται οι παράμετροι των εφαρμογών και οι δυνατότητες χρήσης.
Τα προϊόντα που προσφέρει η EUROPA είναι προφίλ αλουμινίου, ημι-κατεργασμένα συστατικά μέρη, συστήματα και τελικά προϊόντα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών τόσο για απόδοση, ποιότητα και ακρίβεια, όσο φυσικά και οικονομία.

Εστίαση στις ανάγκες

Οι κυρίαρχοι στόχοι της EUROPA είναι η ικανοποίηση των πελατών και η αρτιότητα των προϊόντων. Η EUROPA βοηθά και αναπτύσσει με όλους τους πελάτες της προφίλ που καλύπτουν τις ανάγκες τους, επιλέγοντας από μια ευρεία ποικιλία standard προφίλ.

Πλεονεκτήματα της διαδικασίας διέλασης

Η διέλαση είναι μια διαδικασία, η οποία παρέχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για την προσαρμογή του προϊόντος αλουμινίου σε σχήματα. Λιγότερα συστατικά στοιχεία συντελούν στη μείωση του κόστους, την απλούστευση της διαδικασίας, το φινίρισμα και την ευκολία της κατεργασίας.
Οι δυνατότητες μπορούν να εμπνεύσουν δημιουργικά σχέδια και να εγγυηθεί τις βέλτιστες τεχνικές λύσεις. Η γνώμη και η συνεργασία των πελατών σε όλη τη διαδικασία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του προϊόντος.

Βέλτιστος σχεδιασμός

Ο βέλτιστος σχεδιασμός και κράμα μπορούν να διαμορφώσουν τα τελευταία στάδια της δημιουργικής διαδικασίας πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά. Η τεχνολογία αιχμής εφαρμόζεται για την παραγωγή ποιότητας με υψηλή ακρίβεια.

Εφαρμογές

Η EUROPA παράγει μια πλήρη σειρά επώνυμων προϊόντων και custom made προφίλ, βασισμένων σε ακριβείς προδιαγραφές για τους πιο ποιοτικούς και απαιτητικούς πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα. Μια μεγάλη γκάμα προφίλ είναι διαθέσιμη για:

  • Αρχιτεκτονικές εφαρμογές
  • Εμπορικές εφαρμογές
  • Βιομηχανικές εφαρμογές και συστήματα βάσης φωτοβολταϊκών

Οι αρχιτεκτονικές και εμπορικές εφαρμογές περιλαμβάνουν καινοτόμα επώνυμα συστήματα αλουμινίου οικιακής χρήσης, προσόψεις, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, κουφώματα, εξαρτήματα αλουμινίου και άλλα.
Όσον αφορά στις βιομηχανικές εφαρμογές, η EUROPA παρέχει πιστοποιημένα συστήματα φωτοβολταϊκών βάσεων από υψηλής αντοχής κράμα αλουμινίου για φωτοβολταϊκά πάρκα και εγκαταστάσεις. Αυτές οι βάσεις παράγονται στις εγκαταστάσεις της EUROPA. Ο σχεδιασμός των βάσεων προσφέρει τη δυνατότητα ποικιλίας προτύπων και εφαρμογών, βελτιστοποιώντας τους χρόνους εγκατάστασης. Η εταιρία προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και μελέτη για τη σωστή εγκατάσταση του κάθε φωτοβολταϊκού πάρκου και εφαρμογής. Ο δομικός σχεδιασμός επιτρέπει την στήριξη όλων των διαφορετικών μεγεθών και μοτίβων φωτοβολταϊκών πάνελ και όλων των αντίστοιχων τεχνολογιών, βελτιστοποιώντας τους χρόνους εγκατάστασης των βάσεων. Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για τη σωστή εγκατάσταση των συστημάτων βάσεων σε κάθε φωτοβολταϊκό πάρκο.

Σχετικοί σύνδεσμοι