Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

New Bioclimatic Pergola Europa EPS-80

Coming Soon…

Νέο σύστημα, απεριόριστες δυνατότητες! Η Europa Pergola EPS-80 αλλάζει τα δεδομένα στα συστήματα σκίασης εξωτερικών χώρων, προσφέροντας λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη.

Με μια μεγάλη γκάμα αισθητικών επιλογών που περιλαμβάνει περισσότερες από 20 τυπολογίες κατασκευών και δυνατότητες συνδυασμού με περιφερειακά συστήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, αισθητήρες και συστήματα φωτισμού, η Europa Pergola προσφέρει περισσότερες από 300 χρωματικές επιλογές σε 7 κατηγορίες χρωμάτων.

Επιπλέον, μέσω της βιοκλιματικής (bioclimatic) τυπολογίας των κινητών πτερυγίων της, δίνει τη δυνατότητα περιστροφής των πτερυγίων με χρήση μοτέρ, ώστε να επιτευχθεί προστασία από καιρικές συνθήκες όπως χιόνι, ήλιος, βροχή, αέρας ή καλύτερος φωτισμός και αερισμός του χώρου.

Φυσικά, το σύστημα Europa Pergola μπορεί να συνδυαστεί με μια ευρεία γκάμα επιλογών από σταθερά, ανοιγόμενα και συρόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα, αλλά και συστήματα σκίασης και διαχωρισμού όπως το Europa Element και το EWS-40.

Πέργκολα Αλουμινίου Europa

  Η σειρά Europa Pergola είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης στη μορφή πέργκολας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα προστασίας από την ηλιακή […]