Έτοιμα Κουφώματα Αλουμινίου Europa

Έτοιμα Κουφώματα Europa για επαγγελματίες

 H εταιρεία μας δραστηριοποιείται και στον χώρο της παραγωγής έτοιμων κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς και διάφορων άλλων αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, κάνοντας αποστολή σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, ακόμα και στο εξωτερικό.

Απευθύνεται, κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών που δεν διαθέτουν μονάδες κατασκευής κουφωμάτων. Προσφέρουμε Κουφώματα Αλουμινίου, Πόρτες, Σίτες, Πέργκολες, Αυλόπορτες – Αυλόγυρους Αλουμινίου σε πολύ ανταγωνιστικές Τιμές Χονδρικής.

H εταιρεία μας έχει την έδρα της στο Βασιλικό Χαλκίδας, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και το λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας, δίνοντας μας έτσι την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε άμεσα τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Η παραγωγή των κουφωμάτων αλουμινίου γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα κατεργασιών CNC τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε.

Η κατασκευή των κουφωμάτων γίνεται από προφίλ αλουμινίου μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο των συστημάτων αλουμινίου της Europa Profil, χρησιμοποιώντας τα αυστηρά, προτεινόμενα εξαρτήματα της Europa και μηχανισμούς των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών εταιριών Roto, GU, Giesse.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε έτοιμα κουφώματα σε χαμηλό κόστος και υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και κατασκευής με  Σήμανση CE.

Επίσημοι Κατασκευαστές

Κατασκευαστές Europa Minimal Frame
Κατασκευαστές Αλουμινίου Europa Minimal Frame

Ζητήστε εύκολα και άμεσα την προσφορά σας εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Τ. 2221181342 & στο info@mparolas.gr 

Εικόνες από την παραγωγή των κουφωμάτων.