Ενεργειακά Minimal Κουφώματα Αλουμινίου Europa Υπόσκαφη κατοικία Κάρυστος Νότια Εύβοια

Υπόσκαφη Εξοχική Κατοικία στην Κάρυστο

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει ένα ακόμα εντυπωσιακό έργο κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου σε μια νέα υπόσκαφη εξοχική κατοικία σε μια όμορφη πλαγιά στην περιοχή της Καρύστου στη Νότια Εύβοια.

Με γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και την επαγγελματική μας εμπειρία, αναλάβαμε την πρόκληση να δημιουργήσουμε κουφώματα αλουμινίου που να σέβονται την minimal αισθητική της κατοικίας και να ταιριάζουν αρμονικά με το περιβάλλον.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, δημιουργήσαμε κουφώματα που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα του αλουμινίου με την αρχοντιά και την παράδοση της πέτρας.

Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή σύνθεση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και αντοχής, που αναδεικνύει την ομορφιά της κατοικίας και παρέχει απόλυτη λειτουργικότητα και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Οι ιδιοκτήτες επέλεξαν να κρατήσουν minimal αισθητική και επέλεξαν στενή επαλληλία 25mm σε όλα τα επάλληλα κουφώματα, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου Europa Hybrid για υψηλή θερμό-ηχομόνωση σε χρώμα Ammos Ral 7030 [SuperDurable] και ενεργειακούς υαλοπίνακες Planistar Evo της Saint Gobain.

Ενεργειακά Minimal Κουφώματα Αλουμινίου Europa Υπόσκαφη κατοικία Κάρυστος Νότια Εύβοια

Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν: 

  • Συρόμενα Επάλληλα Κουφώματα: Europa ESS47 Hybrid με στενό γάντζο επάλληλου μόλις 2,5cm & σύστημα ανασηκώμενου μηχανισμού HS-200.
  • Ανοιγόμενα Κουφώματα: Europa EOS60 Hybrid με περιμετρικό μηχανισμό για μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Πόρτα: Panel με πρεσσαριστό γραμμικό σχέδιο.

Εικόνες:

Το έργο είναι σε εξέλιξη, σύντομα θα έχουμε και νέες εικόνες από την ολοκλήρωση του!