Αξονικές Πόρτες Ασφαλείας Golden Door

Η αξονική πόρτα ασφαλείας προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες εφαρμογής, καλύπτοντας μεγάλα ανοίγματα και δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα χάρη στην περιστροφή της γύρω από τον άξονα. Δίνει ελευθερία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό καθώς η πόρτα παύει πλέον να έχει την έννοια ενός τυπικού ανοίγματος και αποκτά την ισχύ ενός σημαντικού αρχιτεκτονικού στοιχείου στο χώρο.

Είναι σχεδιασμένη ώστε να ακολουθεί τις τάσεις του σύγχρονου design προσφέροντας απόλυτη ευθεία μεταξύ του τοίχου και της πόρτας.

Η περιστροφή της γύρω από τον άξονα επιτρέπει τη λειτουργία της σε μεγάλα ανοίγματα που μπορεί να φτάσουν και τα 2μέτρα σε πλάτος. Ο μηχανισμός, κατασκευασμένος με ειδικά ρουλεμάν που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος του άξονα, διατηρεί σταθερό τον άξονα και αφήνει την πόρτα να περιστρέφεται γύρω από αυτόν, εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς φθορές ενώ συγχρόνως δίνει τη δυνατότητα ρύθμισης της πόρτας καθ’ ύψος.

Ενδεικτικά Σχέδια:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Πιστοποιημένη ασφάλεια στην κλάση 3 (αξονική πόρτα)

Η GOLDEN DOOR, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης, πιστοποιεί την ασφάλεια των προϊόντων της στην κλάση 3 για τις αξονικές πόρτες αντίστοιχα. Η πιστοποίηση αυτή αξιολογεί τη συμπεριφορά της πόρτας, όταν υπόκειται σε στατική πίεση και στη συνέχεια σε τεχνικές διάρρηξης με εργαλεία.

Η πιστοποίηση αυτή αξιολογεί τη συμπεριφορά της πόρτας, όταν υπόκειται σε στατική πίεση και στη συνέχεια σε τεχνικές διάρρηξης με εργαλεία. Αποδεικνύει την υψηλή ασφάλεια που παρέχει κάθε πόρτα ασφαλείας GOLDEN DOOR, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό UNI ENV 1628/1630 – UNI ENV 1627.

*Κατά την επιλογή μιας πόρτας ασφαλείας πολύ σημαντικό κριτήριο αποτελεί η πιστοποίηση του προϊόντος. Η πιστοποίηση που φέρει επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα του ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, βοηθώντας τον καταναλωτή να επιλέξει το σωστό προϊόν.

 

Ενεργειακές πιστοποιήσεις CE (διαπεραστικότητα αέρα, νερού και αντίσταση σε φορτίο αέρα)

Η GOLDEN DOOR για εξωτερικές πόρτες, εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες, παρέχει ενεργειακή πιστοποίηση CE, η οποία αναφέρεται σε: διαπεραστικότητα αέρα – κλάση 4, διαπεραστικότητα νερού – κλάση 8Α και αντίσταση σε φορτίο αέρα κλάση C5, σύμφωνα με τα πρότυπα N 1026 & UNI EN 12207, EN 1027 & UNI EN 12208 και EN 12211 & UNI EN 12210. Η πιστοποίηση αυτή αξιολογεί τη συμπεριφορά της πόρτας σε έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ανεμοπίεση και βροχόπτωση με μεγάλη πίεση.

 

Ηχομόνωση

Η GOLDEN DOOR παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης 42dB, σύμφωνα με την πιστοποίηση που έχει πραγματοποιήσει κατά τα πρότυπα UNI EN ISO 140-3 & UNI EN ISO 717-1.

   

    

Θερμική αγωγιμότητα

Η GOLDEN DOOR έχει πραγματοποιήσει μέτρηση θερμικής ενέργειας στα προϊόντα της, ορίζοντας το συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (U) που προσδιορίζει τις θερμικές απώλειες της πόρτας, σύμφωνα με τον κανονισμό EN 14351-1:2006

Όσο μικρότερος είναι ο συντελεστής, τόσο μικρότερες είναι οι θερμικές απώλειες. Κατόπιν μέτρησης στο Α.Π.Θ. ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι Ust=2.06 W/(m2 * K).  

  

Πιστοποίηση πυραντίστασης

Η GOLDEN DOOR πιστοποιεί συγκεκριμένο μοντέλο πόρτας, σύμφωνα με το πρότυπο EN 1634-01, για χρόνο αντίστασης σε φωτιά 60 λεπτά.