ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ A60 Sixty – HOTELIA

A60 (Sixty) HOTELIA είναι η οικονομική λύση για συνεπίπεδες πόρτες κυρίας εισόδου με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και ασφάλεια.

Ιδανική για πόρτες ξενοδοχείων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ Α70 Seventy – LUXURY

Η A70 (Seventy) είναι συνεπίπεδη πόρτα βαρέως τύπου η οποία έχει τη δυνατότητα να δεχτεί κλειδαριά 3 ή 5 σημείων, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης εξασφαλίζει και υψηλή θερμική απόδοση καθώς διαθέτει πολυαμίδια 24mm.

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ Α90 Ninety -PREMIUM SAFETY

Η A90 (Ninety) αποτελεί την ιδανική λύση για συνεπίπεδες πόρτες κυρίας εισόδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, τη μόνωση και την αισθητική.

Διαθέτει πολυαμίδια 32mm που εξασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλές θερμομονωτικές αποδόσεις.

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PIVOT

Οι περιστρεφόμενες πόρτες A100 PIVOT είναι o τέλειος τρόπος για να συνδυάσετε minimal αισθητική, υψηλές θερμομονωτικές αποδόσεις και ασφάλεια.

Οι πόρτες PIVOT δίνουν μια εντυπωσιακή έμφαση στην κύρια είσοδο, αλλά και έναν διαφορετικό τόνο στο εσωτερικό. Ιδανικές για κεντρικές εισόδους σύγχρονων κτηρίων με μεγάλα ανοίγματα.

ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ-THERMO

Η SA80 είναι μια συνεπίπεδη θωρακισμένη πόρτα βαρέως τύπου, σχεδιασμένη για να προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Αυτή η πόρτα διαθέτει μια ειδική κλειδαριά με 9 κινητά σημεία και 5 σταθερά στο πίσω μέρος, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία.

Η ποιότητα της κατασκευής της πόρτας σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα της κλειδαριάς, προσφέρουν εάν σύγχρονο μοντέρνο design που συνδυάζεται απόλυτα με την ασφάλεια του χώρου σας.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΕΣ - ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ