Έκθεση κουφωμάτων Αλουμινίου Europa - Mparolas - Μαρούσι

Έκθεση Αμαρουσίου

Showroom Europa Club

Η έκθεσή μας βρίσκεται σε μία κεντρική τοποθεσία στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Κηφισίας 157 στο Μαρούσι. Ο εκθεσιακός μας χώρος έχει σχεδιαστεί με προσοχή και λεπτομέρεια για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρουσίασης των συστημάτων αλουμινίου Europa.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε έναν άνετο και καλαίσθητο χώρο, που σας προσκαλεί να εξερευνήσετε και να ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα προϊόντων της Europa. Εδώ θα ανακαλύψετε την άψογη εφαρμογή, την υψηλή αισθητική, τον εξαιρετικό σχεδιασμό και πάνω από όλα, την απόλυτη ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία μας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πρωτοποριακά και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες και έχουν υποβληθεί σε επίσημες εργαστηριακές δοκιμές, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ανώτερη απόδοση που αναζητάτε.

Showroom Europa -Mparolas - Marousi

Στο εκθεσιακό μας κέντρο παρουσιάζονται όλα τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα της Europa, προσφέροντας μια εκτενή γκάμα επιλογών για τους πελάτες μας.

Ανάμεσα στα εκθέματά μας ξεχωρίζουν οι νέες σειρές ανοιγόμενων κουφωμάτων υψηλής θερμομόνωσης [Super Insulation]. Μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή σειρά Europa EOS 78 Hybrid με το καινοτόμο σύστημα διάτρητου θερμομονωτικού ρολού Europa 950 Hybrid, καθώς και την EOS 60 Hybrid. Επιπλέον, παρουσιάζουμε τη σειρά ESS 34 Hybrid, η οποία αποτελεί ιδανική λύση για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων κουφωμάτων.

Στο εκθεσιακό μας κέντρο παρουσιάζεται επίσης η νέα συρόμενη σειρά για μεγάλα ανοίγματα Europa ESS47 Hybrid, η οποία διαθέτει στενό γάντζο επάλληλου μόλις 25mm, προσφέροντας μια minimal αισθητική. Επιπλέον, η σειρά εξοπλίζεται με μηχανισμό Hautau ανασηκούμενου φύλλου και σφράγιση σε λάστιχα.

Εκτός από τις νέες σειρές, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και τις κλασικές σειρές της Europa, όπως η A40 Hybrid, η 5500 Hybrid, καθώς και τις ψυχρές απλές σειρές 5000, 850 και 800.

Για την ευκολία σας, το κατάστημά μας παρέχει επίσης ένα άνετο Parking Πελατών, το οποίο μπορεί να προσεγγιστεί είτε από την Λεωφόρο Κηφισίας στην κάθοδο προς Αθήνα, είτε από την Οδό Δημητρίου Γούναρη (αδιέξοδο).

Επιπλέον, υπάρχει πρόσβαση και από το ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Κηφισίας προς Κηφισιά, με την Πεζογέφυρα να βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κατάστημα. Σημειώνουμε ότι η πεζογέφυρα διαθέτει ανελκυστήρα για την άνετη πρόσβασή σας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το εκθεσιακό μας κέντρο κατά τις ώρες λειτουργίας, ώστε να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα μας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας.

Parking - Πελατών -Europa - Mparolas -Marousi

Η έκθεση μας λειτουργεί σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο:

Δευτέρα:09:00 έως 15:00Απόγευμα κλειστά
Τρίτη:09:00 έως 14:0017:30 έως 21:00
Τετάρτη:09:00 έως 15:00Απόγευμα κλειστά
Πέμπτη:09:00 έως 14:0017:30 έως 21:00
Παρασκευή:09:00 έως 14:0017:30 έως 21:00
Σάββατο:09:00 έως 14:30Απόγευμα κλειστά
Κυριακή:ΚλειστάΚλειστά

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114040240

Εικόνες από την έκθεση:

Η θέση μας στο χάρτη

 

Mparolas Aluminium Systems Αφοί Μπαρόλα ΙΚΕ - Μαρούσι