mparolas aluminium systems - Αφοί Μπαρόλα ΙΚΕ

Mparolas Aluminium Systems - Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε.

Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου

Η εταιρεία μας, Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε., με διακριτικό τίτλο Mparolas Aluminium Systems,  ιδρύθηκε το 1978 από τον Χρήστο Ι. Μπαρόλα και έχει ως έδρα την πόλη της Χαλκίδας, στην Εύβοια.

Τα περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και γνώσης, σε συνδυασμό με τις φρέσκες ιδέες και τη δημιουργικότητα της δεύτερης γενιάς της οικογένειας, έχουν συντελέσει στην ανάπτυξη της εταιρείας μας και στην καταξίωσή της ως μια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου. 

Έχοντας πραγματοποιήσει έργα υψηλών απαιτήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιβεβαιώνουμε την τεχνογνωσία και την ευελιξία των παραγωγικών μας διαδικασιών.

Η πολυετής μας πείρα και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, μας έχουν καταστήσει έναν από τους πλέον  έμπιστους και πιστοποιημένους συνεργάτες της Εuropa στην αγορά εδώ και χρόνια.

Για αυτόν τον λόγο, η Europa το 2014 βράβευσε την εταιρεία μας για την Άριστη Συνεργασία 20 Χρόνων.

Το 2022 η εταιρεία μας βραβεύτηκε με Silver Award στα Aluminium in Architecture Awards ’22.

Αυτές οι διακρίσεις αναγνωρίζουν τη σταθερή προσήλωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα των κατασκευών αλουμινίου.

Η δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα παραγωγής αντικατοπτρίζεται στη χρήση πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και στη συμμόρφωσή μας προς τα πρότυπα παραγωγής και κυκλικής οικονομίας.

Επενδύουμε διαρκώς στην εξέλιξη της μονάδας παραγωγής μας, προκειμένου να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις πλέον σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας το βέλτιστο αποτέλεσμα στους πελάτες μας.

Επιπλέον, διαθέτουμε δύο εκθεσιακούς χώρους παρουσίασης των συστημάτων αλουμινίου μας, όπου οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν και να ενημερωθούν για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας και να επιλέξουν τις κατάλληλες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Στην Mparolas Aluminium Systems, κάθε έργο θεωρείται ως μια νέα πρόκληση, και η απόλυτη ικανοποίηση και η άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας παραμένουν πάντα ο πρώτος στόχος μας. 

Με στόχο και όραμα να διατηρήσουμε τη συνεχή εξέλιξη, η εταιρεία μας χαίρει της συμμετοχής και της χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) για την επένδυση σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και λογισμικό σχεδίασης και παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου.

ΕΣΠΑ 2014-2020

ΕΣΠΑ 2021-2027

Αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια...

1978

Ίδρυση της επιχείρησης

Ο Χρήστος Ι. Μπαρόλας ιδρύει την ατομική επιχείρηση με έδρα τη Χαλκίδα Ευβοίας με σκοπό να δραστηριοποιηθεί στον χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.

1990

Έκθεση στη Χαλκίδα

Δημιουργούμε τον πρώτο μας εκθεσιακό χώρο στο κέντρο της Χαλκίδας, επί της οδού Δρυόπων

2000

Νέα Έκθεση στη Χαλκίδα

Μεταφέρουμε την έκθεσή μας σε ένα νέο, κεντρικό κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αρεθούσης 141, όπου διατηρούμε την παρουσία μας μέχρι και σήμερα.

2005

Μεταφορά σε νέες εγκαταστάσεις

Μεταφέρουμε την παραγωγή μας σε νέο καινούργιο, ιδιόκτητο κτήριο στον Άγιο Νικόλαο, Ληλαντίου, Χαλκίδας, παρέχοντας έναν ανανεωμένο χώρο για την αποτελεσματική λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας μας.

2014

20+ Χρόνια Συνεργασίας

Το 2014, η εταιρεία μας τιμήθηκε με το βραβείο "Άριστη Συνεργασία 20 Χρόνων" από την Europa, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική μας συνεργασία κατά τη διάρκεια των 20 ετών.

2016

Αφοι Μπαρόλα Ι.Κ.Ε.

Η επιχείρησή μας μεταβιβάζεται στη δεύτερη γενιά της οικογένειας και αποκτά τη νομική μορφή που έχει σήμερα.

2017

Νέα Έκθεση στο Μαρούσι

Η εταιρεία μας δημιούργει ένα νέο Εκθεσιακό Κέντρο Κουφωμάτων Αλουμινίου – Europa Club, το οποίο παρουσιάζει όλα τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα της Europa. Βρίσκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 157, στο Μαρούσι της Αττικής.

2020

Πρώτες Εξαγωγές

Στις αρχές του έτους, η εταιρεία μας κατάφερε να πραγματοποιήσει τις πρώτες εξαγωγές κουφωμάτων προς τη Γαλλία και την Κύπρο, τα επόμενα χρόνια θα διευρύνουμε το φάσμα των εξαγωγών μας και σε άλλες χώρες, όπως η Ολλανδία.

2020

Καταστροφική Πλημμύρα

Η πλημμύρα κατέστρεψε το κατασκευαστικό μας στις 9 Αυγούστου, αλλά ανακάμψαμε γρήγορα και επιστρέψαμε πιο δυνατοί.

2021

Νέο Εργοστάσιο

Η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής στο Βασιλικό Χαλκίδας, για να ανταποκριθεί στην αυξημένη ανάγκη χώρου και εξοπλισμού για την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

2021

Επενδυτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Επενδυτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ Η εταιρεία μας εγκρίθηκε από το ΕΣΠΑ για να υλοποιήσει ένα νέο επιχειρηματικό - επενδυτικό σχέδιο. Αυτό περιλαμβάνει την αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού με στόχο την αναβάθμιση της παραγωγής μας

2022

Aluminium in Architecture Awards

Η εταιρεία μας απέσπασε το Silver Award στα Aluminium in Architecture Awards '22 για το έργο μας "Atrium Skylight for Office in Kifisia". Αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την αριστεία μας στον τομέα του αλουμινίου και αποτελεί αναγνώριση της καινοτομίας και της υψηλής ποιότητας των αρχιτεκτονικών μας λύσεων.

2022

2η Έκθεση «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου»

Η εταιρεία μας πραγματοποίησε μια εξαιρετική επίδοση κατά τη διάρκεια του 15ου Συνεδρίου Αλουμινίου & Αρχιτεκτονικών Κατασκευών, καθώς κατάφερε να βρεθεί στην τελική επιλογή για τα βραβεία καλύτερων Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου με τρία έργα της.

2024

Επενδυτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Επένδυση σε νέας γενιάς λογισμικό σχεδίασης και παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου Emmegi Soft FP Pro.