Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου – Μεταλλικές Κατασκευές

Εταιρεία

H εταιρεία Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε., με διακριτικό τίτλο Mparolas Aluminium Systems, είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών από το 1978.

Ιδρύθηκε από τον Χρήστο Ι. Μπαρόλα, με έδρα της την Χαλκίδα, Εύβοιας. Έτσι, σήμερα με 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας και νέες ιδέες από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, εξελίσσεται και αποτελεί μια εταιρεία υψηλών παροχών υπηρεσιών στον χώρο του αλουμινίου.

Διαθέτει σύγχρονη μονάδα κατασκευής, με νέα εξελιγμένα μηχανήματα, καθώς και δύο εκθεσιακούς χώρους παρουσίασης συστημάτων αλουμινίου, όπου ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τα συστήματα αλουμινίου που καλύπτουν τις ανάγκες του. Η ποικιλία των κατασκευών που μπορεί να καλύψει, εκτείνεται από τα κουφώματα αλουμινίου έως τις πλέον σύνθετες αρχιτεκτονικές κατασκευές αλουμινίου και μετάλλου.

Με διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και του προσωπικού της, αναλαμβάνοντας με αξιοπιστία και συνέπεια έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Κάθε έργο αποτελεί για την εταιρεία μας μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη σχέση συνεργασίας με τον πελάτη.

Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας καθιστούν την εταιρεία μας έναν από τους πιο έμπιστους και πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

Για αυτόν τον λόγο η Europa το 2014 βράβευσε την εταιρεία μας για την Άριστη Συνεργασία 20 Χρόνων.

Το 2022 η εταιρεία μας βραβεύτηκε με το Βραβείο Aluminium in Architecture Awards 2022 [Silver]

 

 

EnglishFrenchGermanGreekItalian