Έκθεση κουφωμάτων Αλουμινίου Europa - Mparolas - Χαλκλιδα

Έκθεση Χαλκίδας

Showroom Europa Club

Η έκθεσή μας βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, σε ένα από τους κεντρικότερους δρόμους της Χαλκίδας, στη διεύθυνση Αρεθούσης 141. Ο εκθεσιακός μας χώρος έχει σχεδιαστεί με προσοχή και καλύπτει κάθε απαίτηση για να σας προσφέρει μια πλήρη εμπειρία παρουσίασης των συστημάτων αλουμινίου Europa.

Σε αυτόν τον άνετο και κομψό χώρο, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα μας. Μπορείτε να εξερευνήσετε την άψογη εφαρμογή των συστημάτων μας, την υψηλή αισθητική που τα διακρίνει, το τέλειο φινίρισμα και πάνω από όλα την απόλυτη ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία μας. Τα προϊόντα μας είναι πρωτοποριακά και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, έχοντας καταταχθεί στις υψηλότερες κατηγορίες μέσω επίσημων εργαστηριακών δοκιμών.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον χώρο μας και να ανακαλύψετε την ποικιλία και την αξιοπιστία των προϊόντων μας, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι εκεί για να σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας συμβουλεύσει για την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Έκθεση Κουφωμάτων Αλουμινίου Europa Χαλκίδα

Η έκθεσή μας περιλαμβάνει μια πλήρη συλλογή προϊόντων,  συμπεριλαμβανομένων των νέων σειρών ανοιγόμενων κουφωμάτων υψηλής θερμομόνωσης, όπως η Europa EOS 78 Hybrid και η EOS 60 Hybrid, καθώς και η σειρά ESS 34 Hybrid, η οποία είναι ιδανική για την αντικατάσταση παλαιών συρόμενων κουφωμάτων, καθώς και του νέου συστήματος διάτρητου θερμομονωτικού ρολού Europa 950 Hybrid.

Επιπλέον, παρουσιάζουμε τη νέα συρόμενη σειρά για μεγάλα ανοίγματα Europa ESS47 Hybrid, η οποία διαθέτει στενό γάντζο επάλληλου μόλις 25mm για μια ελαφριά και κομψή αισθητική, καθώς και μηχανισμό Hautau ανασηκούμενου φύλλου με σφράγιση σε λάστιχα.

Το εκθεσιακό μας κέντρο συγκαταλέγεται επίσης στα πιστοποιημένα εκθεσιακά κέντρα του Europa Club.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό μας χώρο κατά τις ώρες λειτουργίας, σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο, όπου οι ειδικοί μας θα είναι διαθέσιμοι να σας καθοδηγήσουν και να προτείνουν ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για τον χώρο σας.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε και να σας παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις μας στον κόσμο των συστημάτων αλουμινίου Europa.

Η έκθεση μας λειτουργεί σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο:

Δευτέρα:09:00 έως 14:00Απόγευμα κλειστά
Τρίτη:09:00 έως 14:0018:00 έως 21:00
Τετάρτη:09:00 έως 14:00Απόγευμα κλειστά
Πέμπτη:09:00 έως 14:0018:00 έως 21:00
Παρασκευή:09:00 έως 14:0018:00 έως 21:00
Σάββατο:09:00 έως 14:00Απόγευμα κλειστά
Κυριακή:ΚλειστάΚλειστά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2221076332

Εικόνες από την έκθεση:

Η θέση μας στο χάρτη