L - Penthesilea

Doors & Windows Handle

Η Europa ενισχύει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, λανσάροντας μια νέα σειρά πολυτελών χειρολαβών με την ονομασία Europa L-Penthesilea.

Οι λαβές αυτές συνδυάζουν την άψογη αισθητική, την υψηλή λειτουργικότητα και την απαράμιλλη ποιότητα, που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Οι ευθείες σχεδιαστικές γραμμές προσφέρουν μια minimal αλλά εκλεπτυσμένη αισθητική πολυτέλειας, σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις που παρατηρούνται τόσο στα κτίρια όσο και στα νέα συστήματα αλουμινίου.

Το λογότυπο Europa, τοποθετημένο στη βάση της λαβής, μαζί με το ειδικό φινίρισμα, προσθέτει αισθητική, μοναδικότητα και χαρακτήρα στο σχεδιασμό.

Η νέα λαβή Europa L-Penthesilea προσφέρει εφαρµογή µε απόλυτη αξιοπιστία σε διάφορους τύπους συστηµάτων (καρέ 7Χ7).

“Παρέχεται σε δύο τύπους για διαφορετικά ανοίγµατα”.

Ο πρώτος τύπος µε την ονοµασία Europa L-Penthesilea 21 περιλαμβάνει ηµιβαρέως τύπου κουφώµατα µεσαίων και µεγάλων διαστάσεων και µήκος λαβής τα 21cm, ενώ ο δεύτερος τύπος EUROPA L Penthesilea 17 είναι µικρού τύπου για πορτοπαράθυρα και µήκος λαβής τα 17cm.

«Μπορούν να τοποθετηθούν σε τυπολογίες ανακλινόµενων κουφωµάτων (ρύθµιση δύο θέσεων), ανασυρόµενων και συρόµενων-ανακλινόµενων».

Οι χρωµατικές αποχρώσεις που διατίθενται είναι σε φυσική σατιναρισµένη (Natural Anodized) και µαύρη ανοδίωση (Black Anodized), καθώς και RAL άσπρης (9010) και µαύρης (9005) απόχρωσης για περισσότερες αισθητικές επιλογές.