Σύστημα εσωτερικών διαχωριστικών υαλοπινάκων

Σύστημα εσωτερικών διαχωριστικών υαλοπινάκων

Προηγμένης τεχνικής αλλά και άψογης αισθητικής σχεδίασης, με φινίρισμα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής σε πολλές αποχρώσεις, το νέο σύστημα κατασκευάζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας και διακρίνεται για τη μεγάλη αξιοπιστία και λειτουργικότητα που προσφέρει.

Σε συνδυασμό με τις έξυπνες καινοτομίες στο σχεδιασμό του, που συμβάλλουν στη μείωση των αποθεμάτων και εξασφαλίζουν την ευέλικτη και γρήγορη κατασκευή του, χωρίς να προκαλούνται φθορές και αισθητικές ατέλειες στην κάσα ή στο διαχωριστικό προφίλ. Το νέο σύστημα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Προηγμένης τεχνικής αλλά και άψογης αισθητικής σχεδίασης, με φινίρισμα ανοδίωσης ή ηλεκτροστατικής βαφής σε πολλές αποχρώσεις, το νέο σύστημα κατασκευάζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας και διακρίνεται για τη μεγάλη αξιοπιστία και λειτουργικότητα που προσφέρει. Σε συνδυασμό με τις έξυπνες καινοτομίες στο σχεδιασμό του, που συμβάλλουν στη μείωση των αποθεμάτων και εξασφαλίζουν την ευέλικτη και γρήγορη κατασκευή του, χωρίς να προκαλούνται φθορές και αισθητικές ατέλειες στην κάσα ή στο διαχωριστικό προφίλ. Το νέο σύστημα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τοποθέτηση σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ GF-20

Το σύστημα αποτελείται από 4 προφίλ αλουμινίου: 2 προφίλ μήκους 5,5 μέτρων και προφίλ μήκους μέτρων, δίνοντας έτσι την δυνατότητα  μείωσης της ποσότητας των αποθεμάτων αλλά και τον περιορισμό της φύρας των υλικών.

  • Τα προφίλ των διαχωριστικών τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα, περιβάλλουν αρμονικά την υποδομή και δημιουργούν άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Διατίθεται με δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα πάχους από 8mm έως 10mm για την πόρτα και 8mm έως 12mm για τα σταθερά διαχωριστικά.
  • Σε ειδικά διαμορφωμένο κανάλι στην αριστερή ή δεξιά πλευρά της κάσας τοποθετείται το αντίκρυσμα με βίδες, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον επεξεργασία (κοπή) στην κάσα, αποφεύγοντας έτσι φθορές και αισθητικές ατέλειες.
  • Τοποθετώντας τις βάσεις των μεντεσέδων στο ειδικά διαμορφωμένο κανάλι στην αριστερή ή δεξιά πλευρά της κάσας, το κανάλι λειτουργεί ως οδηγός για την εύκολη, γρήγορη και σωστή τοποθέτηση της πόρτας.
  • Περιέχονται γωνίες ευθυγράμμισης και σύνδεσης, για απόλυτη και στιβαρή εφαρμογή, κουμπωτό λάστιχο σφράγισης -απορρόφησης κραδασμών καθώς και λάστιχα συγκράτησης των σταθερών υαλοπινάκων.
  • Παραδίδεται άμεσα, συνοδεύεται από πλήρες τεχνικό εγχειρίδιο και επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης.

Εικόνες

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜINIMAL ΚΑΣΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΑ GF 10 M

  • Το σύστημα  κατασκευάζεται από 2 προφίλ αλουμινίου μήκους 5,5 μέτρων το καθένα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα μείωσης της ποσότητας των αποθεμάτων αλλά και τον περιορισμό της φύρας των υλικών.
  • Διατίθεται με δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα πάχους από 8mm έως 10mm.
  • Περιέχονται γωνίες σύνδεσης, για απόλυτη και στιβαρή εφαρμογή, καθώς και κουμπωτό λάστιχο σφράγισης – απορρόφησης κραδασμών.
  • Σε ειδικά διαμορφωμένο κανάλι στην αριστερή ή δεξιά πλευρά της κάσας τοποθετείται χωνευτό το αντίκρυσμα με βίδες, χωρίς την υποχρέωση επιλογής πλευράς τοποθέτησης εκ των προτέρων και χωρίς να χρειάζεται επεξεργασία (κοπή) στην κάσα, που προκαλεί φθορές και αισθητικές ατέλειες.
  • Τοποθετώντας τις βάσεις των μεντεσέδων σε ειδικά διαμορφωμένο κανάλι στην αριστερή ή δεξιά πλευρά της κάσας, το κανάλι λειτουργεί ως οδηγός για την εύκολη, γρήγορη και σωστή τοποθέτηση της πόρτας.
  • Παραδίδεται  άμεσα, συνοδεύεται από πλήρες τεχνικό εγχειρίδιο και επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης.

Εικόνες

 

Design by