Νέα Διάτρητα Φυλλαράκια Ρολού Πολυουρεθάνης

Το VL Poly Shutter Venti H32 Space είναι το νέο διάτρητο ρολό αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης, ύψους μόλις 32mm και με οπή αερισμού μήκους 90mm. Xάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του, φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία ρολών αλουμινίου.

Οι καθαρές γραμμές του συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τον εργονομικό σχεδιασμό, προσφέροντας πέντε φορές περισσότερο αερισμό, φωτεινότητα και εσωτερική ορατότητα σε σχέση με τα παραδοσιακά ρολά, διασφαλίζοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια στο χώρο.

Επιπλέον, χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του επιτυγχάνεται βέλτιστος κύκλος ρολού και δυνατότητα τοποθέτησης σε μικρότερα κουτιά, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά διάτρητα ρολά διέλασης. Ιδανική λύση για αντικαταστάσεις ρολού αλλά και νέες κατασκευές υψηλού σχεδιασμού και αισθητικής.

Το VL Poly Shutter Venti H32 Dot είναι το νέο διάτρητο ρολό αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης της Viomal, ύψους 32mm, με οπή μόλις 1,6 mm (microperforated).

Ξεχωρίζει δε για το μοναδικό σχεδιασμό του micro perforated γάντζου του. Οι διατρήσεις 1,6mm διασφαλίζουν δυο φορές καλύτερη ανακύκλωση του αέρα, έλεγχο της φωτεινότητας στο χώρο καθώς και απόλυτη προστασία από τα ενοχλητικά έντομα.

Επιπλέον, επιτυγχάνεται βέλτιστος κύκλος ρολού και δυνατότητα τοποθέτησης σε μικρότερα κουτιά, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά διάτρητα ρολά, καθιστώντας το H32 DOT ιδανική λύση για αντικαταστάσεις ρολού αλλά και νέες κατασκευές.

Χρωματολόγιο πολυουρεθάνης

Χρώματα Φυλλαράκια Ρολού Πολυουρεθάνης