Μεταλλικές Γαλβάνιζέ Ψευτόκασες - Προκάσες

Οι μεταλλικές ψευτόκασες κατασκευάζονται από γαλβανισμένο στραντζαριστό σίδερο.

Συνήθως χρησιμοποιούνται σε νέες κατασκευές και τοποθετούνται περιμετρικά του τοιχοποιίας σε σχήμα Π.

Ο σκοπός τους είναι να προσφέρουν έναν κατάλληλο οδηγό για ένα ομοιόμορφο και επίπεδο σοβάτισμα με ίσιες επιφάνειες.

Οι μεταλλικές ψευτόκασες είναι διαθέσιμες σε διάφορες διαστάσεις και διατομές στραντζαριστών (όπως 20x20mm, 40x20mm κ.λπ.), ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τύπο των κουφωμάτων που θα τοποθετηθούν αργότερα.

Τοποθετούνται μετά την ολοκλήρωση του χτισίματος του κτιρίου και πριν από την τοποθέτηση των σοβάδων. Αυτό εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο και ευθύ σοβάτισμα.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν ειδικές μετόπες για την κάλυψη των κουτιών των ρολών αλουμινίου! Κρύβοντας έτσι τα κουτιά και ενσωματώνοντάς τα στη τοιχοποιία του κτιρίου.

Ωστόσο δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους για τη στήριξη των κουφωμάτων αλουμινίου σε νέα κτίρια ή σε περιπτώσεις ανακαίνισης.

Με τις σύγχρονες μεθόδους στήριξης των κουφωμάτων, τα νέα ενεργειακά κουφώματα μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας πάνω στη τοιχοποια με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτές οι μεθόδοι στήριξης είναι αρκετά αξιόπιστες και αποτελεσματικές και δεν απαιτούν τη χρήση μεταλλικών ψευτόκασων.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι μεταλλικές ψευτόκασες δεν χρησιμοποιούνται! 

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής και στήριξης των κουφωμάτων έχουν αναπτυχθεί και βελτιωθεί, επιτρέποντας την ασφαλή και αποτελεσματική τοποθέτησή τους.

Συνοψίζοντας, οι μεταλλικές ψευτόκασες χρησιμοποιούνται κυρίως για καλαισθητικούς λόγους και για τη δημιουργία επιπλέον επιφάνειας για ένα ίσιο σοβάτισμα. 

Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία μας διαθέτει τις μεταλλικές ψευτόκασες αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση έργων και παραγγελιών που περιλαμβάνουν κουφώματα αλουμινίου. Δεν προσφέρουμε τις ψευτόκασες ξεχωριστά ως ανεξάρτητο προϊόν.

Εικόνες