Συνεπίπεδες Πόρτες

Premium Exclusive Doors

aluline - crystallize

Παρουσιάζουμε τις νέες καινοτόμες επίπεδες πόρτες Aluline – Crystallize, οι οποίες ανταποκρίνονται στην επικρατούσα αρχιτεκτονική τάση στις εισόδους.

Ο σχεδιασμός τους ακολουθεί μια minimal αισθητική που συμπληρώνει ιδανικά κάθε αρχιτεκτονικό στυλ, προσφέροντας μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση στο χώρο σας.

Η ποιότητα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, γι’ αυτό και προσφέρουμε πόρτες με υψηλές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη αντοχή και αξιοπιστία.

Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, η τιμή του συντελεστή θερμοπερατότητας είναι 0,92 W/(m2K), παρέχοντας αποτελεσματική θερμομόνωση. Επιπλέον, οι πόρτες μας έχουν αντοχή στη διάρρηξη της κατηγορίας RC2, παρέχοντας αυξημένη ασφάλεια για το χώρο σας.

Με τη συνδυασμένη προσέγγιση της ποιότητας και της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πόρτες μας θα σας προσφέρουν μια αξιόπιστη λύση με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετικές επιδόσεις.

Επιλέγοντας τις πόρτες Aluline – Crystallize, επενδύετε σε μια καινοτόμο πρόταση που συνδυάζει αισθητική, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα. Αναβαθμίστε το χώρο σας με μια πόρτα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και δημιουργεί μια εντυπωσιακή παρουσία.