SGG PLANITHERM® XN

SGG PLANITHERM®   XN II

Μέγιστη Ενεργειακή Απόδοση και Φως

Βασικά σημεία

Ενεργειακή Απόδοση
Το κόστος ενέργειας αυξάνεται συνεχώς και μαζί του η σημασία του σχεδιασμού των κτιρίων με γνώμονα την ενεργειακή επάρκεια. Το νέο SGG PLANITHERM® XN αποτελεί την ιδανική λύση, καθώς συνδυάζει το υψηλότερο επίπεδο ενεργειακής αποδοτικότητας και διαφάνειας.
Από τη μία περιορίζει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος θέρμανσης και, κατά συνέπεια, τις εκπομπές CO2.
Από την άλλη, δημιουργεί άνετες συνθήκες διαβίωσης στους εσωτερικούς χώρους, ακόμα και το χειμώνα, χάρη στην αξιοποίηση του ηλιακού φωτός.

Άνεση με το Ηλιακό Φως την Ημέρα

Το SGG PLANITHERM® XN δημιουργεί ένα νέο πρότυπο για τη διαχείριση του φωτός της ημέρας, βελτιώνοντας την ευζωΐα και μειώνοντας τις ανάγκες χρήσης τεχνητού φωτισμού.

Απλά, το SGG PLANITHERM® XN επιτυγχάνει το υψηλότερο επίπεδο μετάδοσης φωτός σε μία μονάδα τριπλού υαλοπίνακα έως και 74% και σε μία μονάδα διπλού υαλοπίνακα έως και 82%.

Αισθητική

Το SGG PLANITHERM® XN έχει εντελώς ουδέτερη αισθητική. Η απόδοση των χρωμάτων, κατά τη μετάδοση και την ανάκλαση, είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Άνεση το Χειμώνα

Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή Ug έως και 0,5 W/m²K περιορίζει στο ελάχιστο τις απώλειες θερμότητας. Συνεπώς, ακόμα και το χειμώνα και σε μικρή απόσταση από τον υαλοπίνακα, η θερμοκρασία παραμένει πάντοτε άνετη.

Διατίθεται, επίσης, μία έκδοση του SGG PLANITHERM® XN II με δυνατότητα θερμικής σκλήρυνσης (SECURIT).

 

Εφαρμογές

Το νέο SGG PLANITHERM® XN έχει αναπτυχθεί για την αγορά των κτιρίων κατοικιών, προκειμένου να τοποθετείται στους υαλοπίνακες των πορτο – παραθύρων.

Είναι το καλύτερο προϊόν LowE (χαμηλής εκπομπής) που κυκλοφορεί στην αγορά και βελτιώνει την ενεργειακή αποδοτικότητα των παραθύρων DGU και TGU.

Το SGG PLANITHERM® XN είναι ιδανικό για όλα τα παράθυρα, όταν απαιτείται ουδέτερη εμφάνιση και υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα. Για παράδειγμα, αναφέρουμε τις ακόλουθες εφαρμογές:

Κτίρια κατοικιών

  • Παράθυρα για νέα Κτίρια και Ανακαινίσεις
  • Παράθυρα για μεγάλες, συρόμενες τζαμαρίες

Εμπορικά κτίρια

  • Προσόψεις, όπου απαιτούνται χαμηλές τιμές Ug, χωρίς τη χρήση TGU (όταν υπάρχουν περιορισμοί Βάρους για τα δομικά στοιχεία των Προσόψεων).