Θωρακισμένες Πόρτες Ασφαλείας Αλουμινίου

Οι πόρτες ασφαλείας αλουμινίου συνδυάζουν άψογα την ασφάλεια με την αισθητική και είναι πόρτες υψηλών τεχνικών προδιαγραφών που προσαρμόζονται σε κάθε σχεδιαστική ανάγκη, ενώ, παράλληλα, προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες εφαρμογών. Έχουν μεγάλη αντοχή στον καιρό και προορίζονται κυρίως για εξωτερική χρήση. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων Ral.

Παραδοσιακά Σχέδια Αλουμινίου

Το κάθε υλικό προσδίδει διαφορετικό ύφος στην πόρτα και ανταποκρίνεται σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Η Golden Door παρέχει ένα ευρύ φάσμα υλικών μεταξύ των οποίων και το αλουμίνιο που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Παραδοσιακά σχέδια αλουμινίου παραπέμπουν σε ξύλινα χειροποίητα προσφέροντας όμως πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Μέσα από μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων, ακόμη και απομίμησης ξύλου, αποδίδεται στην πόρτα το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να στερείται τίποτα από την αισθητική της.

Πρεσαριστά Σχέδια Αλουμινίου

Η γκάμα των επενδύσεων αλουμινίου δεν περιορίζεται μόνο στα παραδοσιακά σχέδια αλλά περιλαμβάνει και μια μεγάλη συλλογή πρεσαριστών σχεδίων. Και σε αυτή την περίπτωση η Golden Door εγγυάται μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής σε πόρτα εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες.