Μοντέρνες Πόρτες Ασφαλείας / Πόρτες με Μεντεσέ

Μοναδικό νέο design πορτών ασφαλείας με επένδυση από Securit Γυαλί και φάσες inox, ή ανοδιωμένου αλουμινίου, αλλά επενδύσεις ξύλου. Οι νέες αυτές πόρτες συμβαδίζουν απόλυτα με το μοντέρνο design κάθε οικίας. Οι γυάλινες επενδύσεις, καθώς και οι φάσες αλουμινίου, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός μιας αξονικής πόρτας ή μιας πόρτας με κρυφό μεντεσέ μπορεί να εφαρμοστεί το ίδιο καλαίσθητα και σε πόρτα ασφαλείας με μεντεσέ, δίχως να χάνει το παραμικρό από την αισθητική της. Συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά και χρώματα μπορεί κανείς να σχεδιάσει την πόρτα σύμφωνα με τις δικές του λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Πιστοποιημένη ασφάλεια στην κλάση 4 (πόρτα με μεντεσέ)

Η GOLDEN DOOR, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης, πιστοποιεί την ασφάλεια των προϊόντων της στην κλάση 4 για τις πόρτες με μεντεσέ. Η πιστοποίηση αυτή αξιολογεί τη συμπεριφορά της πόρτας, όταν υπόκειται σε στατική πίεση και στη συνέχεια σε τεχνικές διάρρηξης με εργαλεία.

Αποδεικνύει την υψηλή ασφάλεια που παρέχει κάθε πόρτα ασφαλείας GOLDEN DOOR, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό UNI ENV 1628/1630 – UNI ENV 1627.

*Κατά την επιλογή μιας πόρτας ασφαλείας πολύ σημαντικό κριτήριο αποτελεί η πιστοποίηση του προϊόντος. Η πιστοποίηση που φέρει επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα του ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, βοηθώντας τον καταναλωτή να επιλέξει το σωστό προϊόν.

  

Ενεργειακές πιστοποιήσεις CE (διαπεραστικότητα αέρα, νερού και αντίσταση σε φορτίο αέρα)

Η GOLDEN DOOR για εξωτερικές πόρτες, εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες, παρέχει ενεργειακή πιστοποίηση CE, η οποία αναφέρεται σε: διαπεραστικότητα αέρα – κλάση 4, διαπεραστικότητα νερού – κλάση 8Α και αντίσταση σε φορτίο αέρα κλάση C5, σύμφωνα με τα πρότυπα N 1026 & UNI EN 12207, EN 1027 & UNI EN 12208 και EN 12211 & UNI EN 12210. Η πιστοποίηση αυτή αξιολογεί τη συμπεριφορά της πόρτας σε έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως ανεμοπίεση και βροχόπτωση με μεγάλη πίεση.

  

Ηχομόνωση

Η GOLDEN DOOR παρέχει ένα υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης 42dB, σύμφωνα με την πιστοποίηση που έχει πραγματοποιήσει κατά τα πρότυπα UNI EN ISO 140-3 & UNI EN ISO 717-1.

  

 

Θερμική αγωγιμότητα

Η GOLDEN DOOR έχει πραγματοποιήσει μέτρηση θερμικής ενέργειας στα προϊόντα της, ορίζοντας το συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (U) που προσδιορίζει τις θερμικές απώλειες της πόρτας, σύμφωνα με τον κανονισμό EN 14351-1:2006

Όσο μικρότερος είναι ο συντελεστής, τόσο μικρότερες είναι οι θερμικές απώλειες. Κατόπιν μέτρησης στο Α.Π.Θ. ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είνα Ust=2.06 W/(m2 * K).

 

Πιστοποίηση πυραντίστασης

Η GOLDEN DOOR πιστοποιεί συγκεκριμένο μοντέλο πόρτας, σύμφωνα με το πρότυπο EN 1634-01, για χρόνο αντίστασης σε φωτιά 60 λεπτά.

 

 

 

ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

Πατενταρισμένος κρυφός μεντεσές

Ο κρυφός μεντεσές της GOLDEN DOOR είναι πατενταρισμένος, με αριθμό πατέντας 1007375. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένος για θωρακισμένη πόρτα, αποσκοπώντας σε ένα αναβαθμισμένο αισθητικό αποτέλεσμα. Στην εσωτερική της πλευρά, η πόρτα έρχεται στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο, αφού πρόκειται για έναν χωνευτό μεντεσέ. Τα κατασκευαστικά του χαρακτηριστικά επιτρέπουν τη ρύθμιση τόσο καθ’ ύψος, όσο και κατά πλάτος. Παράλληλα, οι εσωτερικές μπίλιες του κρυφού μεντεσέ, επιτρέπουν στην πόρτα να ολισθαίνει ευκολότερα και να ανοίγει χωρίς δυσκολία, ενώ η αντοχή του κάθε μεντεσέ είναι 1000kg, με αποτέλεσμα να μπορεί να δεχτεί μεγάλα φορτία.