Κατασκευή Κουφωμάτων

Στην εταιρεία μας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τη μέθοδο κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς αυτά επηρεάζουν άμεσα την τελική αξία του προϊόντος.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία του κατασκευαστή και η χρήση σύγχρονων μηχανημάτων είναι κρίσιμα στοιχεία για την επίτευξη ενός υψηλού επιπέδου ποιότητας και αποτελεσμάτων.

Στο κατασκευαστικό μας εργοστάσιο, διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα νέας γενιάς τύπου CNC για την ακριβή κοπή και επεξεργασία των προφίλ αλουμινίου. Αυτό μας επιτρέπει να επιτύχουμε την τέλεια εφαρμογή και ποιότητα κατασκευής.

Επιπλέον, σε κάθε σημείο κοπής των προφίλ αλουμινίου, εφαρμόζουμε ειδικό αντιδιαβρωτικό υγρό και αρμόκολλες προστασίας για να διατηρηθεί η αντοχή και η αισθητική του υλικού. Επιπλέον, τα προφίλ διαθέτουν επεξεργασία Seaside Class από την Europa, προσφέροντας υψηλή προστασία από τη διάβρωση, ειδικά σε περιοχές κοντά σε θαλάσσιο περιβάλλον ή άλλους διαβρωτικούς παράγοντες.

Συνεργαζόμενοι με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του αλουμινίου, όπως η Europa για τα προφίλ και η Rotto & GU για τα εξαρτήματα και τους μηχανισμούς κλειδώματος, διασφαλίζουμε ότι παρέχουμε υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά προϊόντα με μακροχρόνια αντοχή, παρέχοντας παράλληλα γραπτή εγγύηση για την ηλεκτρομηχανολογική λειτουργία.

Όλα τα κουφώματα αλουμινίου που κατασκευάζονται από εμάς φέρουν σήμανση CE και συνοδεύονται από 5ετή Γραπτή Εγγύηση για την καλή λειτουργία τους. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι τα κουφώματα που προσφέρουμε πληρούν υψηλά πρότυπα ποιότητας και αντοχής και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας με μεγάλη αξιοπιστία.

Τοποθέτηση Κουφωμάτων Europa mparolas

Τοποθέτηση Κουφωμάτων

Η σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων είναι εξίσου σημαντική με την καλή κατασκευή τους. Στην εταιρεία μας, αναγνωρίζουμε αυτήν τη σημασία και διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι ειδικευμένοι στην άριστη εγκατάσταση των κουφωμάτων μας. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε την τέλεια εφαρμογή και λειτουργία που προσφέρουν τα νέα συστήματα αλουμινίου Europa.

Παρακάτω παραθέτω τα βήματα που ακολουθούμε για τη σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων:

  1. Προσεκτική μεταφορά: Τα κουφώματα μεταφέρονται με προσοχή πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ, προλαμβάνοντας τυχόν φθορές ή ζημιές.

  2. Ζύγισμα και αλφάδιασμα: Οι τεχνικοί μας ελέγχουν την ευθυγράμμιση των κουφωμάτων χρησιμοποιώντας αλφάδια και εργαλεία μέτρησης, ώστε να εξασφαλίσουν την απόλυτη ευθεία τοποθέτηση τους.

  3. Στερέωση με βίδες: Τα κουφώματα στερεώνονται με επαρκή στερέωση με τη χρήση κατάλληλων βιδών, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την αντοχή τους στον χρόνο.

  4. Στεγανοποίηση των αρμών: Οι τεχνικοί κλείνουν τους αρμούς μεταξύ του κουφώματος και του τοίχου και του δαπέδου χρησιμοποιώντας αξιόπιστα στεγανωτικά υλικά όπως αφρό πολυουρεθάνης, αρμόκολλα, ακρυλικό στόκο ή σιλικόνη. Αυτό εξασφαλίζει μηδενική διαρροή αέρα και μέγιστη αδιαπέραστη την εισροή νερού.

Με αυτήν την προσέγγιση, επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε ότι ο πελάτης θα απολαύσει την άριστη λειτουργία των κουφωμάτων, με τέλεια εφαρμογή για υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, ανεμοπερατότητα και υδατοστεγανότητα.

Ο στόχος μας είναι η ευχαρίστηση του πελάτη για την επιλογή των κουφωμάτων μας και η ικανοποίηση από τη συνεργασία μας!