Windmills Amarynthos - Ανεμόμυλοι Αμαρύνθου

Αυλόπορτες Αλουμινίου στο WindMills Amarynthos

Σας παρουσιάζουμε ένα νέο έργο μας, αυλόπορτες αλουμινίου με οριζόντιες τάβλες και πλαίσια από αλουμίνιο, σχεδιασμένες ειδικά για την περίφραξη του συγκροτήματος WindMills Village Amarynthos.

Ο σχεδιασμός μας ακολουθεί τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές, συνδυάζοντας τη μοντέρνα αισθητική με κλασικές αποχρώσεις όπως το γκρι και η φυσική ανοδίωση. Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε την αρμονία των κατασκευών μας με τους πετρόχτιστους τοίχους που χαρακτηρίζουν το περιβάλλον.

Το WindMills Village Amarynthos, θέτει νέα πρότυπα για την πολυτέλεια και την άνεση, βρίσκεται στην κορυφή ενός ειδυλλιακού λόφου στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Απολαύστε μια εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και τον ευνοϊκό κόλπο, ενώ κάθε κτήριο προσφέρει μοναδικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών πισινών για κάθε κατοικία.

Είμαστε περήφανοι για αυτήν τη συναρπαστική δημιουργία που συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, προσφέροντας έναν νέο ορισμό στην έννοια της πολυτέλειας και της αισθητικής.

Χρώμα: Anodized & Metalic Grey [basic colour]

Μελέτη + ΚατασκευήBuilding Future Constructions 

Εικόνες:

Μοναδική εμπειρία διαμονής

Σε πέτρινο ανεμόμυλο στην Αμάρυνθο Ευβοίας

WindMills Amarynthos