Σύστημα γυάλινου κάγκελου EGR - 8400

Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινων κιγκλιδωμάτων χωρίς κατακόρυφες κολώνες, που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα και μοντέρνα αισθητική.

Διαθέτει κομψές ευθείες γραμμές, καθιστώντας το μια μινιμαλιστική επιλογή με βάση τις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλκόνια με ανεμπόδιστη θέα, μεταδίδοντας μια αίσθηση ελευθερίας μέσω των έξι τυπολογιών κατασκευής του.

Κάθε τυπολογία περιλαμβάνει μια διαφορετική αισθητική και λειτουργική προσέγγιση του συστήματος, προσφέροντας επιλογές τόσο στους κατασκευαστές αλουμινίου όσο και στους χρήστες.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομική αποδοτικότητα και ευκολία στην πιθανή μελλοντική αντικατάσταση των υαλοπινάκων.

Europa Glass Railing-EGR 8400 γυάλινα κάγκελα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Europa Glass Railing-EGR 8400
  • Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται έχουν πάχος, 11,52 mm, 17,52 mm και 21,52 mm με διπλές υαλώσεις πάχους 5mm, 8mm και 10mm αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB).
  • Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση έως 25μm.
  • Το ύψος του υαλοπίνακα μπορεί να ανέλθει από 700mm έως 1000mm στην βάση EGR-100, έως 1200mm στις βάσεις EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-500 καθώς και την χωνευτή βάση EGR-200 H.
  • Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδικής μεμβράνης που δίνει επιπλέον την δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού προσδίδοντας αίσθηση τόσο μοντέρνα στο σύστημα όσο και πολυτέλειας.*
  • Στο σύστημα EGR-500 η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια. Σε περίπτωση αντικατάστασης του υαλοπίνακα, δίνει τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης χωρίς πρόκληση φθορών στο σύστημα ή στο δάπεδο.
  • Στα συστήματα EGR-100 / EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-200 H η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμενη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σταθεροποίηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλαστικές σφήνες και λάστιχα epdm. Η βάση EGR-200 H τοποθετείται εσωτερικά του δαπέδου και ο υαλοπίνακας καλύπτεται με καπάκια αλουμινίου και ελαστικά στεγανοποίησης στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο. Ένα σύστημα που μειώνει σημαντικά το κόστος εγκατάστασης.

Επιπλέον το σύστημα Europa Glass Railings δίνει τη δυνατότητα:

  • Τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες (δάπεδο ή στηθαίο), εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90°, σκάλες με την βάση EGR-200 C, πισίνες, ασύμμετρα μπαλκόνια και βυθισμένο στο δάπεδο με την βάση EGR-200 H.  Δέχεται επίσης 3 διαφορετικές κουπαστές για υαλοπίνακες 17,52 mm και 21,52 mm .
  • Εγκατάσταση, με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης (εξωτ. Χώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • Απορροής των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από την βάση και τα πλευρικά καπάκια.
  • Δυνατότητα χρήση κρυφού φωτισμού LED IP67 στο κάτω μέρος των βάσεων EGR-100 / EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-200 H αλλά και στην κουπαστή TV 84609 LED IP65 για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
Europa Glass Railing-EGR 8400 - γυάλινα κάγκελα
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
  1. Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται έχουν πάχος, 11,52
    mm, 17,52 mm και 21,52 mm με 4 στρώσεις µεµβράνης
    PVB).
  2.  Με αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα
    καπάκια µε ανοδίωση έως 25 µm.
  3. Ύψος υαλοπίνακα από 700mm έως 1200mm.
  4. Τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους,
    επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες (δάπεδο ή στηθαίο),
    εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90°, σκάλες, πισίνες,
    ασύµµ ετρα µπαλκόνια και πλήρως καλυμμένο στο δάπεδο.
  5.  Δέχεται 3 διαφορετικές κουπαστές για υαλοπίνακες 17,52
    mm και 21,52 mm .
  6. Απορροή των υδάτων µέσω των διάκενων κάτω από την
    βάση και τα πλευρικά καπάκια.
  7. Δυνατότητα χρήσης κρυφού φωτισµού LED IP67 στο κάτω
    µέρος της βάση και στην κουπαστή.