H εταιρεία Αφοί Μπαρόλα Ι.Κ.Ε., με διακριτικό τίτλο Mparolas Aluminium Systems, ιδρύθηκε το 1978 από το Χρήστο Ι. Μπαρόλα με έδρα τη Χαλκίδα Ευβοίας, με σκοπό τη δραστηριοποίηση στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και μεταλλικών κατασκευών.
Μετρώντας σήμερα 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας και σε συνδυασμό με τις νέες ιδέες από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, εξελίσσεται και αποτελεί μια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των κατασκευών στο χώρο του αλουμινίου.
Η πολύχρονη πείρα μας και οι δεκάδες ικανοποιημένοι πελάτες μας καθιστούν την εταιρεία μας έναν από τους πιο έμπιστους και πιστοποιημένους συνεργάτες της Europa εδώ και χρόνια.

Για αυτόν τον λόγο, η Europa το 2014 βράβευσε την εταιρεία μας για την Άριστη Συνεργασία 20 Χρόνων.

Το 2022 η εταιρεία μας βραβεύτηκε με Silver Award στα Aluminium in Architecture Awards ’22.

Με τη διαρκή ενημέρωση και προσπάθεια του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας καθώς και με τη χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτουμε, επιτυγχάνουμε την υψηλότερη ποιότητα στην κατασκευή του τελικού προϊόντος.
Με συνεχείς επενδύσεις στην εξέλιξη της μονάδας παραγωγής μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τις πλέον σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις των νέων σύγχρονων αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της εποχής, προσφέροντας στον πελάτη το βέλτιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, διαθέτουμε δύο εκθεσιακούς χώρους παρουσίασης των συστημάτων αλουμινίου, τους οποίους ο πελάτης μπορεί να επισκεφθεί, να ενημερωθεί για τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων και να επιλέξει τις λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του.
Κάθε έργο αποτελεί για μας μία νέα πρόκληση που θέτει τον πήχη ψηλότερα, με στόχο την ευχαρίστηση και την άριστη συνεργασία με τον πελάτη.