Παραδοσιακά Κάγκελα Αλουμινίου Alfa

Τα κάγκελα αλουμινίου προσφέρουν υψηλής ποιότητας λύσεις, όπου η αντοχή, η αισθητική και η ασφάλεια κατέχουν πάντα την κορυφαία θέση.

Η πρώτη ύλη, το αλουμίνιο, υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα. Η συνδυαστική χρήση γνώσης και τεχνολογικής υποδομής κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων παραγωγής δημιουργεί προϊόντα ανθεκτικά και αμετάβλητα στον πέρασμα του χρόνου.

Χωρίς ειδικές απαιτήσεις συντήρησης, αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονη αρχιτεκτονική εφαρμογή. Τα παραδοσιακά κάγκελα ALFA παρέχουν ευρεία γκάμα επιλογών με διάφορα σχέδια και χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής.

Διακρίνονται για την αντοχή τους στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, την αντιδιαβρωτική επεξεργασία τους και την ευκολία τοποθέτησής τους.

Στον εμπλουτισμένο κατάλογό μας, παρουσιάζουμε νέα σχέδια καγκελοφύλλων αλουμινίου για μπαλκόνια, βεράντες, σκάλες, αυλόγυρους, και αυλόπορτες αλουμινίου συρόμενες και ανοιγόμενες, προσφέροντας επιλογές που ικανοποιούν κάθε ανάγκη.

  • Κάγκελα από χυτό αλουμίνιο και προφίλ αλουμινίου.
  • Eυρεία γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.
  • Εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Ενδεικτικά σχέδια:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - Παραδοσιακά Κάγκελα Αλουμινίου

Παραδοσιακά Κάγκελα Αλουμινίου Alfa Κατάλογος