Ξύλινες Πόρτες Ασφαλείας

FeatImgHover

Μοντέρνα Σχέδια

Μοντέρνα σχέδια σε επενδύσεις καπλαμά δημιουργούνται από το σχεδιαστικό τμήμα της Golden Door, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Παντογραφι κά Σχέδια

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων παντογράφου, μπορεί να επιλέξει και να σχεδιάσει κάποιος την πόρτα που επιθυμεί. Τα σχέδια παντογράφου διατίθενται μόνο σε πόρτες προστατευμένες από τις καιρικές συνθήκες. Παράγονται από ρομποτικό μηχάνημα CNC και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οικολογικά πιστοποιημένες πρώτες ύλες καθώς και βαφές νερού ώστε να μην περιέχουν επιβλαβείς διαλύτες για την υγεία του χρήστη.

Κλασσικές Πόρτες

Αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά κάθε υλικού, η Golden Door σχεδιάζει και παράγει πόρτες με επενδύσεις ξύλινων καδρέτων που συνδυάζουν την ασφάλεια με την υψηλή αισθητική.

Πόρτες μονόφυλλες, δίφυλλες ή ακόμη και ειδικές κατασκευές σχεδιάζονται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και κατασκευάζονται πάντα με σεβασμό στις φυσικές ιδιότητες του ξύλου. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οικολογικά πιστοποιημένες πρώτες ύλες και βαφές νερού ώστε να μην περιέχουν επιβλαβείς διαλύτες για την υγεία του χρήστη.