Ενεργειακά Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Europa ESS 34 Hybrid

Ενεργειακά Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου Europa ESS 34 Hybrid

Το συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα ESS 34 Hybrid σχεδιάστηκε με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την ευελιξία. Προσφέρει μια ποικιλία κατασκευαστικών επιλογών που ανταποκρίνονται στις περισσότερες απαιτήσεις.

Το σύστημα διαθέτει οδηγούς για όλες τις πιθανές τυπολογίες συρόμενων παραθύρων με ύψος 42 και 32mm, καθώς και προφίλ γάντζου με εμφανή επιφάνεια μόλις 25mm. Αυτό το χαρακτηριστικό προσδίδει λιτό και minimal σχεδιασμό, επιτρέποντας ανεμπόδιστη θέα και δημιουργώντας μια μοναδική αισθητική.

Η σειρά ESS 34 Hybrid σχεδιάστηκε με απόλυτη προσοχή στην κάλυψη όλων των αναγκών για αντικατάσταση παλαιών συρόμενων κουφωμάτων. Με οδηγούς μόλις 9,5mm πλάτος, αυτή η σειρά είναι ιδανική για χωνευτά κουφώματα με τζάμι σίτας και παντζούρι.

Επιπλέον, με τη χρήση ειδικά σχεδιασμένων προφίλ, το σύστημα επιτρέπει την κατασκευή κουφωμάτων με μεγάλες διαστάσεις, καθώς μπορεί να φτάσει ύψος έως 2,6m και επιφάνεια υαλοπίνακα έως 10m².

Ένα σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό της σειράς είναι η δυνατότητα τοποθέτησης ανασηκούμενου μηχανισμού, προσφέροντας έτσι επιπλέον λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εικόνες

thermometro ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ wind ΑΕΡΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ sound ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ wind-pressure ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΕΜΟΠΙΕΣΗ water ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ lock ΑΣΦΑΛΕΙΑ