Αυλόπορτες Αλουμινίου SD

Αυλόπορτες Αλουμίνιου SD

Οι Αυλόπορτες αλουμινίου Modern ξεχωρίζουν για το minimal χαρακτήρα τους, ενώ οι Prestige και για το πιο παραδοσιακό στυλ τους.

Το βασικό γνώρισμα τους είναι ότι οι κολώνες και τα εξαρτήματα που τις συνοδεύουν είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε χρώμα Inox, αλλά μπορεί να βαφτεί σε κάθε χρώμα της επιλογής σας.

Είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο και το πλαίσιο και οι τάβλες – οριζόντια στοιχεία.

Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι ταιριάζουν με τα ανοδιωμένα κάγκελα των μπαλκονιών, προσδίδοντας μοντέρνο και αρμονικό σύνολο.

Συνδυάζονται αρμονικά με Αυλόγυρο- Περίφραξη αλουμινίου.

Τυπολογίες Αυλόπορτας :

  • Μονόφυλλη Συρόμενη
  • Μονόφυλλη Ανοιγόμενη
  • Δίφυλλη Ανοιγόμενη

Παρακάτω υπάρχουν κάποια ενδεικτικά σχέδια & χρώματα :

To σχέδιο είναι τυφλό με δυο οριζόντιες τραβέρσες, ανάμεσα υπάρχει λαμαρίνα αλουμινίου με διάτρητο σχέδιο από κοπή λέιζερ. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ με διακοσμητική σκοτία.
Τo σχέδιο είναι τυφλό με μια κάθετη τραβέρσα, στην άκρη του υπάρχει λαμαρίνα αλουμινίου με διάτρητο σχέδιο από κοπή λέιζερ. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ με διακοσμητική σκοτία.
To σχέδιο είναι τυφλό με δύο κάθετες τραβέρσες, ανάμεσα τους υπάρχει λαμαρίνα αλουμινίου με διάτρητο σχέδιο από κοπή λέιζερ, το προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ με διακοσμητική σκοτία.
Το σχέδιο της πόρτας είναι παραδοσιακό. Το κάτω μέρος αποτελείται από ραμποτέ τυφλό διάστασης 130x14mm. Ενδιάμεσα παρεμβάλλονται 2 οριζόντιες τραβέρσες οι οποίες πλαισιώνουν παράσταση* από λαμαρίνα αλουμινίου κομμένη σε λέιζερ. Στο πάνω μέρος είναι τοποθετημένα πηχάκια διατομής 14x14mm σε κάθετη διάταξη.
* Το σχέδιο της παράστασης αλλάζει ανάλογα με την επιλογή σας.
To σχέδιο είναι σύνθετο με μια διαγώνια τραβέρσα. Το προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ με διακοσμητική σκοτία, το υπόλοιπο είναι διατρητή λαμαρίνα αλουμίνιου.
Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια διάταξη. Το προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm με διακοσμητική σκοτία 5mm.
To σχέδιο είναι με κενά σε οριζόντια διάταξη. Το προφίλ γεμίσματος είναι καρέ αλουμινίου 150 x 14mm.
To σχέδιο είναι σύνθετο με οριζόντια και κάθετη διάταξη. Στο κάτω μέρος τα προφίλ είναι ραμποτέ 132 x 14mm σε οριζόντια διάταξη. Στο πάνω μέρος τα προφίλ είναι καρέ αλουμινίου 100 x 14mm σε κάθετη διάταξη με κενά.
To σχέδιο είναι τυφλό με διαγώνια διάταξη. To προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm.
To σχέδιο είναι τυφλό με μια οριζόντια τραβέρσα. Το προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm σε διαγώνια διάταξη με διακοσμητική σκοτία.
Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm με διακοσμητική σκοτία 5 mm. Στην κορυφή και στην βάση της πόρτας εντυπωσιάζει η εναλλαγή του ραμποτέ σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 130 x 14mm με διακοσμητικό πηχάκι 5 mm σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι καρέ αλουμινίου 100 x 14mm. Το διακοσμητικό προφίλ είναι 30 x 11mm σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι με κενά σε οριζόντια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι καρέ αλουμινίου 150 x 14mm. Το διακοσμητικό προφίλ είναι 14 x 14mm σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι καρέ αλουμινίου 150 x 14mm. Το διακοσμητικό προφίλ είναι 30 x 11mm σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm με διακοσμητικό το ίδιο προφίλ σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι τυφλό με κάθετη διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm με διακοσμητικό το ίδιο προφίλ σε χρώμα INOX.
Το σχέδιο είναι τυφλό με διαγώνια διάταξη. Tο προφίλ γεμίσματος είναι ραμποτέ 132 x 14mm με διακοσμητική σκοτία 5 mm. Οι λεπτομέρειες γίνονται με πηχάκι αλουμινίου 5 x 3mm σε χρώμα INOX.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι οριζόντιο με προφίλ 100x14mm με κενά.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι οριζόντιο με προφίλ 100x14mm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι ανοδιωμένο προφίλ 14x14mm.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι οριζόντιο με προφίλ 100x14mm και ανοδιωμένο καρέ 100x14mm σε συνεχόμενη διάταξη.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια προφίλ 150x14mm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι ανοδιωμένο προφίλ 14x14mm.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι οριζόντιο με προφίλ 150x14mm με κενά.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι οριζόντιο με προφίλ 150x14mm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι ανοδιωμένο προφίλ 14x14mm.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι οριζόντιο με προφίλ 150x14mm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι ανοδιωμένο προφίλ 30 x 11mm.
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι τυφλό με διαγώνια προφίλ 100x14mm. Το διακοσμητικό στοιχείο είναι ανοδιωμένο προφίλ 14x14mm.
Μ 700Μ 700Μ 700
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου INOX. Το σχέδιο έχει δυο οριζόντιες τραβέρσες. Το γέμισμα είναι από τζάμι αμμοβολή και composite panel αλουμινίου.
Μ 701Μ 701Μ 701
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου INOX. Το σχέδιο έχει δύο οριζόντιες τραβέρσες. Το γέμισμα είναι από ανοδιωμένη διάτρητη λαμαρίνα και composite panel αλουμινίου.
Μ 7480Μ 7480Μ 7480
Το προφίλ και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο είναι τυφλό με δύο οριζόντιες τραβέρσες. Το γέμισμα είναι προφίλ 150x14mm. Το γέμισμα ανάμεσα από τις οριζόντιες τραβέρσες είναι composite panel αλουμινίου.
Μ 890Μ 890Μ 890
Το προφίλ του φύλλου και η κάσα είναι σε χρώμα ανοδίωση τύπου ΙΝΟΧ. Το σχέδιο έχει μια κάθετη τραβέρσα με διάτρητη ανοδιωμένη λαμαρίνα ή οριζόντια προφίλ με κενό. Το υπόλοιπο σχέδιο είναι τυφλό με οριζόντια προφίλ 150x14mm.
Γέμισμα
ΠεριγραφήΤο φύλλο και η κάσα είναι από ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου που βάφεται σε χρώμα της επιλογής σας. Το φύλλο συνδυάζει δύο διαφορετικά προφίλ με κάθετη στήριξη (τραβέρσα). Η μέθοδος αυτή προσφέρει ισχυρή στήριξη που επιτυγχάνεται με ειδικά διαμορφωμένα εξαρτήματα (χωρίς κολλήσεις).
ΑνοιγόμενεςΔιαστάσεις φύλλου:
Πλάτος από 60 cm – 200 cm.
Ύψος από 60 cm – 300 cm.
H συνολική επιφάνεια του κάθε φύλλου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 4,0 m². Στις ανοιγόμενες πόρτες χρησιμοποιούνται, για την σωστή λειτουργία και αντοχή στην συχνή χρήση, αξονικοί μεντεσέδες απευθείας στον τοίχο. Στις δίφυλλες ανοιγόμενες πόρτες υπάρχει κρυφός σύρτης κλειδώματος δεύτερου φύλλου (τύπος camera europea).
ΣυρόμενεςΔιαστάσεις φύλλου:
Πλάτος από 100 cm – 580 cm.
Ύψος από 50 cm – 250 cm.
Η συνολική επιφάνεια του φύλλου δεν πρέπει να ξεπερνά τα 9.5 m², εξαρτάται από το σχέδιο και τις τοπικές συνθήκες. Ανάλογα με το πλάτος της πόρτας και το σχέδιο υπολογίζονται και οι κάθετες ενισχύσεις. To ρυθμιζόμενο τερματικό εξάρτημα καθώς και το πατενταρισμένο σύστημα υποβοήθησης κύλισης αποτελούν μεγάλες καινοτομίες της συρόμενης πόρτας.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε εικόνες από έργα μας.