Η EIS 22P είναι το νέο σύστημα σήτας οριζόντιας και κάθετης κίνησης χωρίς ερπύστρια και πλισέ πανί. Βασική του διαφοροποίηση και πλεονέκτημα είναι ο στενότερος οδηγός σε σύγκριση και με την πλειοψηφία των σητών της αγοράς.

Το νέο σύστημα είναι αντίστοιχο με την EIS 27P τόσο σε τυπολογίες, όσο και σε λειτουργία, ειδικά χρήσιμο σε ανοίγματα με στενότητα χώρου. Το πλάτος του κάτω οδηγού είναι στα 22 mm, λεπτότερο από την πλειοψηφία των σητών της αγοράς, ενώ το ύψος του κάτω οδηγού ανέρχεται σε 8 mm.

Τόσο τα κορδονάκια όσο και το πανί τύπου ακορντεόν (Plisse) είναι από ειδικό πολυεστερικό υλικό προσφέροντας ευκολία και αντοχή στην χρήση. Το πλάτος της πτύχωσης του πανιού ανέρχεται στα 16 mm.

EIS 22P συνδυάζει το προσιτό κόστος με την εύκολη τοποθέτηση, καθώς και την εύκολη και αθόρυβη λειτουργία.

 

Διαθέτει ειδικό πανί τύπου ακορντεόν (Plisse) από ενισχυμένο πολυεστερικό υλικό με βασικό χρώμα το μαύρο και με γκρι κατόπιν παραγγελίας για περισσότερες αισθητικές επιλογές.

Τα κορδονάκια της σίτας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πολυεστερικό υλικό για αντοχή στην χρήση.

Τα σημαντικά της πλεονεκτήματα είναι:
• η εύκολη τοποθέτηση σε ανοίγματα με στενότητα χώρου.
• η άψογη λειτουργικότητα για τον τελικό χρήστη. 

Ακόμα και με τον στενότερο αυτό οδηγό, οι λειτουργικές δυνατότητες της νέας σίτας παραμένουν οι ίδιες σε σχέση με την υπάρχουσα σίτα οριζόντιας κίνησης με πλισέ πανί, η οποία μετονομάζεται από Prima Plisse σε Europa Plisse 27 (πλάτος οδηγού 27mm).


Η Europa Plisse 22 καλύπτει τις εξής τυπολογίες:

Σημειώνεται, ότι η αμφίπλευρη τυπολογία είναι ιδανική για επάλληλα κουφώματα, ενώ η κάθετη για περιπτώσεις παραθύρων.