Μεταλλικές Κατασκευές Βιομηχανίας INTERTRADE Hellas (Softex)

Η εταιρεία μας έχει επιτύχει μια άριστη συνεργασία με την Intertrade Hellas (Softex) στο πλαίσιο συνεργασίας μας με μεγάλα εργοστάσια και βιομηχανίες. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υποστηρικτικών κατασκευών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Μεταξύ των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνονται μεταλλικές βάσεις για τη μεταφορά βαρέων εξαρτημάτων μηχανών, μεταλλικές πόρτες με περσίδες, μεταλλικές σκάλες και άλλα παρόμοια προϊόντα. Οι μεταλλικές βάσεις μας είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν το βάρος των βαρέων εξαρτημάτων μηχανών και να εξασφαλίζουν ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση. Οι μεταλλικές πόρτες μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και διαθέτουν περσίδες για πρόσθετη προστασία και ασφάλεια. Επίσης, παρέχουμε μεταλλικές σκάλες που είναι σταθερές και ανθεκτικές, προσφέροντας ασφαλή πρόσβαση σε διάφορους χώρους.

Η συνεργασία μας με την Intertrade Hellas (Softex) μας έχει δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των βιομηχανικών πελατών μας. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας συμβάλλουν στην επίτευξη αρίστων αποτελεσμάτων και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Εικόνες: