κουφώματα Κέα - Τζια

Εξοχική Κατοικία στη Κέα - Τζια

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει ένα ακόμα εντυπωσιακό έργο κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου σε μια παραδοσιακή πετρόχτιστη κατοικία στην όμορφη Τζια.

Με γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και την επαγγελματική μας εμπειρία, αναλάβαμε την πρόκληση να δημιουργήσουμε κουφώματα αλουμινίου που να σέβονται την παραδοσιακή αισθητική της κατοικίας και να ταιριάζουν αρμονικά με το περιβάλλον.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, δημιουργήσαμε κουφώματα που συνδυάζουν την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητα του αλουμινίου με την αρχοντιά και την παράδοση της πέτρας.

Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή σύνθεση αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και αντοχής, που αναδεικνύει την ομορφιά της κατοικίας και παρέχει απόλυτη λειτουργικότητα και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Οι ιδιοκτήτες επέλεξαν να κρατήσουν το παραδοσιακό στυλ του νησιού γι’αυτό επιλέχθηκαν ανοιγόμενα κουφώματα με ανοιγόμενα παντζούρια, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου Europa Hybrid για υψηλή θερμό-ηχομόνωση σε χρώμα Ammos Ral 7009 [SuperDurable] και ενεργειακούς υαλοπίνακες Planistar Evo της Saint Gobain.

Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν: 

  • Ανοιγόμενα Κουφώματα: Europa EOS60 Hybrid με περιμετρικό μηχανισμό GU για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το έργο είναι σε εξέλιξη, σύντομα θα έχουμε εικόνες από την ολοκλήρωση του!

Εικόνες

Keyword suggestion: Building, Residence

επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ