Ναύσταθμος Σαλαμίνας

Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρεία μας ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμα Δημόσιο Έργο, αυτή τη φορά για την αντικατάσταση των παλαιών ξύλινων παραθύρων και πορτών σε ένα κτήριο του Ναυστάθμου της Σαλαμίνας.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη, καθώς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και πολλές ιδιαιτερότητες κατά τη διάρκεια του έργου. Ωστόσο, χάρη στην εξαιρετική τεχνική μας ομάδα και τη δέσμευση προς την ποιότητα και την ακρίβεια, καταφέραμε να υπερκεράσουμε όλα τα εμπόδια και να ολοκληρώσουμε το έργο με επιτυχία.

Η επιλογή των νέων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου Europa Hybrid σε χρώμα Ammos Ral [Super Durable] αποτέλεσε μια στρατηγική κίνηση, καθώς αυτά τα κουφώματα προσφέρουν υψηλή απόδοση σε ενέργεια και αντοχή στον χρόνο.

Προσφέροντας εξαιρετική θερμομόνωση και ασφάλεια, βελτιώνουν την άνεση και την προστασία στο εσωτερικό του κτηρίου.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας στον κλάδο των κατασκευών μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε είδους έργο. Η συνεχής επένδυσή μας σε ποιοτικά υλικά και την υιοθέτηση των τελευταίων τεχνολογιών μας δίνει το προβάδισμα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις κάθε έργου.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του Ναυστάθμου της Σαλαμίνας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και την ευκαιρία που μας παρέχει να συμβάλλουμε στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία μας κατασκεύασε και τοποθέτησε:

  • Παράθυρα δίφυλλα ανοιγόμενα με σταθερό φεγγίτη Europa EOS 60 Hybrid με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος G-U.
  • Πόρτες εισόδου Europa EOS 60 Hybrid.
  • Χρώμα: Ral 9010 & Ammos 7038 Ral [Super Durable].
  • Κρύσταλλα: Planistar Evo low-e με Argon της Saint-Gobain.

Εικόνες: